На Кіровоградщині продовжують дбати про безпеку громадян на водоймах

Серпень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 1180 | Коментарі: 0

Рятувальники Кіровоградської області продовжують опікуватися питаннями безпеки громадян під час відпочинку біля водоймищ.

З цією метою у кожному районі області щоденно проводяться рейдові перевірки, що дають змогу виявити порушників, тобто тих, які відпочивають не за правилами, та, у разі потреби, навчити чи нагадати відпочивальникам правила безпечного відпочинку на воді.

 

8 серпня така перевірка відбулася у Маловисківському районі, під час якої рятувальники відвідали улюблені місця відпочивальників – р. Вись у районному центрі та місцевий ставок села Краснопілка.

 

Спілкуючись із громадянами рятувальники переконались, що переважна більшість людей дбають про безпечний відпочинок, ретельно виконують рекомендації фахівців та застосовують на практиці ті знання з безпеки, яких набули в процесі життя. Рятувальники ще раз нагадали громадянам, що відпочинок на воді повинен бути тільки у спеціально обладнаних місцях, у разі їх відсутності відпочивати там, де знайомий беріг та дно водойми. Категорично забороняється стрибати із непристосованих споруд у воду та залишати без нагляду малолітніх дітей і що теж важливо, не влаштовувати ігор з притопленням та не вдаватися до небезпечних жартів.

 

Отож, під час рейдів на водойми області рятувальники й надалі будуть роздавати листівки, радити, що треба робити у разі нещасного випадку на воді та роз’яснювати як допомогти людині у разі притоплення.

 

Шановні громадяни! Бережіть своє життя! Дбайте про те, аби ваш відпочинок був безпечним!

 

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool