На Кіровоградщині працівник СТО вкрав іномарку

Жовтень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1009 | Коментарі: 0

Працівники Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області затримали за підозрою у незаконному заволодінні транспортним засобом 18-річного місцевого жителя. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Як виявилося, це не єдиний протиправний вчинок юнака, скоєний ним протягом однієї доби.
Подія мала місце наприкінці вересня поточного року. Житель обласного центру залишив власний автомобіль на ремонт на одній із станцій технічного обслуговування. Після завершення робіт працівники припаркували авто на стоянку. Та вже наступного ранку дорога іномарка кудись зникла.
Працівник, що займався ремонтом автомобіля, терміново звернувся до органів внутрішніх справ із відповідною заявою. Того ж дня викрадене авто правоохоронці виявили залишеним біля одного із сіл Кіровоградського району у пошкодженому стані. Транспортний засіб було поміщено на штрафмайданчик ДАІ.
Тим часом у ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили і особу підозрюваного у скоєнні злочину. Ним виявився місцевий житель, підсобний працівник того ж СТО. Через дві доби працівники міліції затримали зловмисника.
Попередньо встановлено, що пізно ввечері хлопець вирішив покататися на іномарці. Незаконно заволодівши транспортним засобом, він вирушив за місто. По дорозі зловмисник заїхав на автозаправну станцію і попросив залити повний бак палива, пообіцявши після цього розрахуватись. Але зник з місця події щойно працівник АЗС заправив авто на кілька сотень гривень.
Згодом на території Кіровоградського району зловмисник потрапив на краденому авто у ДТП і втік, залишивши пошкоджену іномарку…
За цими фактами порушено кримінальні справи за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 1 ст. 186 (грабіж) КК України. Особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 5 років.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool