На Кіровоградщині порізали молодого чоловіка

Жовтень 22, 2012 | Новини | Переглядів: 1194 | Коментарі: 0

Працівники Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали 36-річного місцевого жителя. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Днями до міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до центральної районної лікарні із кількома різаними ранами, а також проникаючим пораненням міжребер’я доставлено молодого чоловіка.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу потерпілого. Ним виявився 21-річний місцевий житель. Також працівники міліції з’ясували, що тілесні ушкодження чоловіку на ґрунті особистих неприязних відносин ножем наніс знайомий.
Підозрюваний кілька років тому відбував покарання у місцях позбавлення волі за скоєння крадіжки, але був умовно-достроково звільнений і приїхав жити до районного центру, де мешкала дружина. Згодом подружжя, хоч і не офіційно, але розійшлося. Ще через деякий час шляхи колишнього чоловіка та нового співмешканця жінки перетнулися. Знайомство розпочалося із конфлікту, а закінчилося застосуванням ножа.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння) КК України. Підозрюваного затримано у порядку ст. 115 КПК України, наразі він перебуває в ІТТ. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool