На Кіровоградщині пограбували малолітнього

Листопад 16, 2014 | Новини | Переглядів: 1191 | Коментарі: 0

Неповнолітній, повертаючись додому від товариша, тримав свій мобільний у руці. Двоє перехожих помітили це, підійшли до хлопчика та вихопили у нього телефон, після чого втекли.

До чергової частини міського відділу міліції звернулася мама потерпілого та повідомила про скоєне. На місце пригоди негайно була направлена слідчо-оперативна група для з’ясування всіх обставин події.
Правоохоронці швидко встановили особи зловмисників. Виявилося, що старший із грабіжників раніше вже потрапляв на лаву підсудних.
- За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України «Грабіж» - розповідає виконуючий обов’язки начальника Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області В’ячеслав Шкуренко. - Слідство триває.

За матеріалами Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool