На Кіровоградщині односельчанин ледь не вбив пенсіонера через відмову позичити грошей

Жовтень 02, 2012 | Новини | Переглядів: 1098 | Коментарі: 0

Працівники Новомиргородського РВ УМВС України в Кіровоградській області затримали підозрюваного у нападі на місцевого жителя.

Вранці до чергової частини райвідділу зателефонував голова однієї з сільських рад. Чоловік розповів про те, що на пенсіонера було скоєно напад. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група.
Правоохоронці з’ясували, що жертвою злочину став 75-річний житель одного з сіл. Пораючись по господарству, пенсіонер побачив на своєму подвір’ї 39-річного односельчанина. Гість попросив грошей. Оскільки в селі знали, що молодик у нетверезому стані може поводитися неадекватно, старенький вирішив не зв’язуватись з ним та, відмовивши, швидко зайшов до будинку і зачинив за собою двері.
Але зловмисника це не зупинило. Він знав, що пенсіонер проживає сам, тож вирішив все-таки домогтися свого й отримати гроші на чергову порцію спиртного. Чоловік розбив віконце біля вхідних дверей та відчинив їх. Проникнувши до будинку, незваний гість почав бити господаря лижною палицею, яку прихопив з собою. Нападник погрожував вбивством, якщо не отримає певну суму грошей. На крики про допомогу до будинку потерпілого прибігли сусіди. Злякавшись їх, зловмисник втік. Та правоохоронці встановили його місцезнаходження і затримали.
Потерпілого із закритою черепно-мозковою травмою та забійною раною голови доставлено лікарні.
За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 Кримінального Кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло). Підозрюваного буде направлено на психіатричну експертизу.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool