На Кіровоградщині нотаріус займався шахрайством

Жовтень 05, 2014 | Новини | Переглядів: 1688 | Коментарі: 0

Особі оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, за скоєне їй загрожує до трьох років обмеження волі.

Восени минулого року двоє місцевих жителів звернулися до працівника нотаріальної контори щодо переоформлення спадщини померлого родича. Нотаріус запропонувала громадянам надати їй кошти у сумі понад 6 тисяч гривень для оформлення необхідних документів та самостійної оплати всіх послуг.
Через деякий час клієнти з’ясували, що питання так і залишилось невирішеним, більш того, особа повідомила про необхідність додаткових витрат.
– Ошукані громадяни звернулися з відповідною заявою до міліції, – розповів начальник Компаніївського РВ УМВС в області Володимир Гавриленко. – За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України.
Наразі досудове розслідування у справі закінчено, матеріали направлено до суду для прийняття рішення згідно з чинним законодавством.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool