На Кіровоградщині крадіжку скоїв 12-річний хлопчик

Вересень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1287 | Коментарі: 0

Підліток жив, як заманеться, школу не відвідував. Його матір правоохоронці неодноразово притягували до адмінвідповідальності за невиконання обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей. Але ситуація не змінилася на краще, а, навпаки, закінчилася вчиненням малолітнім злочину. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

До Бобринецького РВ УМВС України в Кіровоградській області звернулася місцева жителька та повідомила про крадіжку грошей з її будинку. Жінка нещодавно повернулася із заробітків, тож мала деякі кошти. Того дня господарка помешкання на певний час вийшла із дому, а коли повернулася, то виявила відсутність кількох сотень євро і мобільного телефону.
Правоохоронці почали пошуки злодія та з’ясували, що біля будинку потерпілої бачили неповнолітнього. У ході проведення подальших заходів працівники міліції встановили особу підлітка, а також те, що викраденні кошти він встиг витратити на придбання нового мобільного телефону та ігрової приставки, але її у зв’язку із несправністю довелося повернути в магазин. Викрадений мобільний, і телефон, куплений за чужі кошти, оперативники вилучили.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) КК України. Оскільки підозрюваний не досяг віку, з якого настає кримінальна відповідальність, за його вчинок доведеться відповідати матері. Наразі вирішується питання про притягнення її в черговий раз до адміністративної відповідальності за невиконання обов’язків щодо виховання дитини. На плечі жінки ляже і питання відшкодування збитків, завданих потерпілій.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool