На Кіровоградщині двоє громадян завдали оператору електрозв’язку збитків на 44 тисячі гривень

Жовтень 01, 2012 | Новини | Переглядів: 1237 | Коментарі: 0

У Кіровограді співробітники СБУ затримали групу осіб, які організували та здійснювали несанкціоноване втручання в роботу мереж електрозв’язку оператора дротового зв’язку України.

У ході розслідування кримінальної справи, що знаходиться в провадженні слідчого відділу УСБУ в Кіровоградській області, порушеної за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.361 (несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп’ютерів)) Кримінального кодексу України, встановлено, що двоє зловмисників з корисливих мотивів протягом місяця, використовуючи спеціальне обладнання, порушували встановлений чинним законодавством порядок проходження міжнародних телефонних викликів. Своїми діями зловмисники завдали збитків оператору електрозв’язку на суму понад 44 тисячі гривень.
Наразі слідство триває.

Прес-сектор УСБУ в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool