На Кіровоградщині допомогли майбутнім матерям дістатися до пологових відділень

Січень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 973 | Коментарі: 0

Впродовж минулої доби та сьогоднішнього ранку рятувальники допомогли ще трьом майбутнім матерям та медикам дістатися до пологових відділень.

Так, о 23:55 до Служби порятунку від центру екстреної медичної допомоги надійшла інформація про те, що в с. Павлівка Компаніївського району потребує госпіталізації жінка, у якої почалися пологи. До села було направлено бригаду швидкої медичної допомоги у супроводі рятувальників Державної пожежно-рятувальної частини №28 та автоцистерни. Через перемети техніка зупинилась біля с. Першотравенка та не мала змоги рухатись далі. Через це розпочав роботу з розчищення шляху бульдозер аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС в області. Одночасно до породіллі було направлено фельдшера с. Першотравенка, яка надавала медичну допомогу. Таким чином медики у супроводі рятувальників дісталися до вагітної. Сьогодні її було доставлено до Компаніївської ЦРЛ.

19 січня о 16:30 з с.Червона Долина до Бобринецької ЦРЛ на аварійно-рятувальному автомобілі було доправлено вагітну жінку. Поряд з автомобілем ДПРЧ-24 рухався трактор райавтодору з лікарем. Завдяки спільним зусиллям медики та пацієнтка вчасно дісталися до пологового відділення.

У Маловисківському районі о 23:15 карета «швидкої» з породіллею потрапила до снігового замету на автодорозі між с.Плетений Ташлик та Олександрівка. Рятувальники ДПРЧ-23 на автомобілі підвищеної прохідності відбуксирували медичне авто на автошлях і під супроводом він проїхав до лікарні.

Станом на 11-ту годину ранку 20 січня усі три жінки перебувають у задовільному стані.
Нагадаємо, 19 січня у Вільшанці та Знам’янці з’явилися на світ хлопчик та дівчинка, чиїх мам доправляли до лікарень рятувальники.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool