На Кіровоградщині дітей залишили без допомоги

Листопад 13, 2014 | Новини | Переглядів: 1121 | Коментарі: 0

На закону вимогу прокурора Добровеличківського району поновлено права шести дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування в частині виплати останнім одноразової допомоги по досягненню повноліття.

Прокурорська перевірка засвідчила, що працівники служби у справах дітей Добровеличківської райдержадміністрації не направили дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування повідомлення про отримання зазначеної одноразової допомоги. Як наслідок, шість дітей соціально незахищеної категорії не отримали передбачену законом допомогу, розмір якої у 2014 році становить 1810 грн.
За результатами перевірки прокуратурою району внесено подання до Добровеличківської районної державної адміністрації, яке розглянуто та задоволено. Одноразову допомогу виплачено в повному обсязі.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool