На Кіровоградщині чоловік задушив свою стареньку родичку

Лютий 05, 2013 | Новини | Переглядів: 973 | Коментарі: 0

Працівники Ульяновського райвідділу міліції УМВС України в Кіровоградській області у результаті проведення слідчих дій затримали 55-річного жителя одного із сіл району. Чоловік підозрюється у вбивстві своєї 91-річної родички.

Спочатку до міліції надійшло повідомлення про те, що у своєму будинку померла жінка похилого віку. Правоохоронці виїхали на місце події та під час проведення поверхневого огляду тіла видимих тілесних ушкоджень не виявили. Але результати судово-медичної експертизи засвідчили насильницьку смерть пенсіонерки. У потерпілої було виявлено численні переломи ребер, ушкодження голови та органів дихання, а причиною смерті стало задушення.
У ході проведення досудового розслідування правоохоронці попередньо встановили, що 55-річний родич жінки, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, затіяв з нею сварку. До того ж, почав бити стареньку, а потім душити її за шию, поки вона не перестала подавати ознаки життя.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на 15 років. Підозрюваного затримано, стосовно нього обрано міру запобіжного заходу – арешт.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool