На Кіровоградщині чоловік «пригощав» наркотиками неповнолітніх

Жовтень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 894 | Коментарі: 0

Чоловік вже відбував покарання за такі ж кримінальні правопорушення. За п’ять років перебування у в’язниці зловмисник, схоже, так і не усвідомив, що своїми діями нівечить чиєсь життя. За скоєне підозрюваному загрожує новий тюремний строк. Цього разу він може «оселитися за ґратами» на 8 років.

До місцевого райвідділу міліції надійшла інформація про те, що 48-річний громадянин розповсюджує наркотичні засоби. У результаті подальшої перевірки найгірші здогадки його знайомих знайшли своє підтвердження.
Чоловік, ймовірно, вирощував наркотичні засоби на території домоволодіння своєї матері, з якою і проживав до попереднього ув’язнення та після свого звільнення.
За увесь час підозрюваний на роботу не влаштовувався, а обходився скромною пенсією старенької матусі.
Серед осіб, яких чоловік «пригощав» отруйною травою, виявилися двоє неповнолітніх місцевих жителів.
Під час огляду домоволодіння підозрюваного правоохоронці вилучили сушені рослини, зовні схожі на коноплі, та пластиковий пристрій для куріння.
– По даних фактах відкрито кримінальні провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту», частиною 2 статті 315 КК України «Схиляння до вживання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» та частиною 2 статті 317 КК України «Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів», – розповідає начальник Новгородківського РВ УМВС в області Ігор Брєєв. – За ці дії зловмиснику загрожує відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років з конфіскацією майна.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool