На Кіровоградщині через неправильне влаштування димаря виникла пожежа

Жовтень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 1127 | Коментарі: 0

26 жовтня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одному з приватних житлових будинків м. Знам’янка.

З’ясувалося, що вогонь може пошкодити майно одразу двох родин, адже будинок належить двом господарям. На місце події прибули бійці державної пожежно-рятувальної частини №18 У ДСНС в області та у лічені хвилини ліквідували займання 3 м2 оздоблення стіни. Завдяки діям рятувальників пожежа не поширилася на домашні речі. Опалення у будинку пічне і одні з господарів поставили на димар залізне перекриття, що забороняється, оскільки неминуче може призвести до пожежі під час обігріву домівки.
Шановні жителі області! Аби запобігти пожежам, час від часу перевіряйте на наявність тяги й тріщин печі та груби. Не залишайте їх без нагляду, але й не доручайте нагляд за ними дітям. Не розміщуйте впритул до печей та камінів легкозаймисті речі, меблі або запас дров. Вчасно очищуйте димоходи від сажі. Бережіть власні домівки від пожеж!
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool