На Кіровоградщині через необережне поводження з вогнем мало не згорів сарай

Вересень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 1070 | Коментарі: 0

Увечері 22 вересня за телефоном 101 звернулась мешканка смт Новгородки і повідомила про пожежу сухої трави по вулиці Ульянова.

З’ясувалось, жінка палила на власному городі сухі бур’яни та не зважила на силу вітру, який швидко родмухав полум’я і посприяв його миттєвому розповсюдженню далі, за межі її ділянки, на площу приблизно 500 м². Господарка спробувала самотужки боротись з вогнем, але коли справа почала набирати серйозних обертів, вирішила телефонувати рятувальникам. По приїзді працівникам місцевого пожежно-рятувального підрозділу вже довелось ліквідовувати не лише пожежу сухої трави, але й рятувати від знищення вогнем сарай, що належить місцевому приватному підприємцю.
Шановні громадяни! Сезон роботи на полях на городах, на присадибних та дачних ділянках дбайливі господарі, як праило, завершують прибиранням та знищенням сухої трави, бур’янів, залишків рослинності або сміття. При цьому все це нерідко спалюється просто на місці. Зважте, що за сприятливих умов вогонь може вийти з-під вашого контролю, миттєво поширитись на велику територію, перекинутись на поруч розташовані житлові будинки та господарчі споруди, завдавши нищівної шкоди господарям, не кажучи вже про шкоду довкіллю та здоров’ю оточуючих людей.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool