На Кіровоградщині біля Голубого озера провели рейдову перевірку

Липень 22, 2019 | Новини | Переглядів: 980 | Коментарі: 0

22 липня рятувальники Світловодського міськрайонного відділу У ДСНС в області провели профілактичні бесіди на березі Голубого озера, де полюбляють відпочивати жителі м. Світловодська та гості із сусідніх областей. 

Під час розмови молодим людям нагадали, що не варто ризикувати власним життям заради екстриму на воді.

Оскільки стрибок з дамби, плавання на далеку відстань може завершитися трагедією. На жаль, такі випадки трапляються практично щороку. Також рятувальники нагадали, що перебування цілий день на сонці може призвести до теплового удару, та розповіли про допомогу постраждалому у такому випадку. Громадянам наголосили, що купання у стані сп’яніння забрало не одне людське життя. Особливу увагу рятувальники приділили дітям: нагадали правила безпеки на воді, пояснили, чим небезпечні жарти та ігри з притопленням у воді, закликали відповідально ставитись до власного життя і не ходити до води без дорослих.

На завершення розмови співрозмовникам надали застережні листівки, де наводяться основні рекомендації з безпеки та порятунку на воді, й порадили бути обачними під час літнього відпочинку.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool