На Кіровоградщині без електропостачання залишаються 10 населених пунктів в п’яти районах області

Січень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 988 | Коментарі: 0

18 січня представники органів влади Кіровоградщини взяли участь у позачерговому засіданні Міжвідомчого оперативного штабу Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що проводилося під головуванням Віце-прем’єр-міністра-Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка у режимі відеоконференції.

Під час засідання учасники розглянули питання щодо ліквідації наслідків погодних умов на території України, аварійних ситуацій на об’єктах електроенергетики, забезпечення безперебійного транспортного сполучення, розчищення від снігу автошляхів та доріг та про заходи, яких вживають місцеві органи виконавчої влади з протидії загрозам у зв’язку з ускладненням погодних умов.

Щодо ситуації безпосередньо на Кіровоградщині, за останньою інформацією, протягом 17-18 січня підрозділи Управління ДСНС України в Кіровоградській області 45 разів залучались на вилучення автомобілів із ускладнених ділянок доріг: вилучено 106 одиниць техніки, у яких знаходилось 182 особи.

На даний час на телефонні лінії Служби порятунку продовжують надходити повідомлення про надання допомоги від водіїв, які потрапили до снігових заметів. Підрозділи Управління ДСНС України області негайно залучаються до ліквідації наслідків негоди.

На дорогах області працює 133 одиниці техніки ДП «Кіровоградоблавтодор» та 46 одиниць техніки місцевих комунальних служб.
Без електропостачання внаслідок аварійного спрацювання автоматичних систем захисту ЛЕП на даний час залишаються 10 населених пунктів в п’яти районах області.

Для розчищення доріг у м. Кіровоград та автошляхів на території області залучено інженерну техніку - шляхопрокладач БАТ-2, бульдозер колісний БКТ-РК2, та снігоочисну техніку - УРАЛ-4320 з бульдозерним обладнанням, ЗІЛ-131 з бульдозерним обладнанням.

Спільно з ДП «Кіровоградоблавтодор» створено 2 мобільні групи для здійснення контролю за станом проїзду на автошляхах Долинського району (с. Гурівка) та Новгородківського району(с. Куцівка).

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool