На Кіровоградщині 11 дітей отримали державної соціальну допомогу

Листопад 14, 2014 | Новини | Переглядів: 1105 | Коментарі: 0

Посадовими особами відділу державної виконавчої служби Маловисківського районного управління юстиції допускаються факти накладення стягнення на соціальну допомогу дітей.

Так, в ході перевірки прокуратурою Маловисківського району встановлено, що державним виконавцем в зв’язку з виконанням зведеного виконавчого провадження накладено арешт на всі кошти боржника, в тому числі і на рахунок, згідно якого мати отримує пенсію по втраті годувальника на утримання неповнолітнього сина.
У зв’язку з накладенням арешту на даний рахунок, дитину фактично було позбавлено засобів до існування.
Реагуючи на вказані порушення, прокурором району невідкладно скеровано до суду позовну заяву з вимогою зняття арешту з рахунку. Судом позов задоволено, матері виплачено заборговані кошти соціальної допомоги на неповнолітнього.
Впродовж року прокурором Маловисківського району виявлено ще 3 аналогічні факти. У всіх випадках місцевим судом задоволено позовні вимоги прокурора, що зрештою стало підґрунтям для поновлення прав 11 дітей та повернення матерям соціальної допомоги на їх утримання на загальну суму близько 23 тис. грн.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool