Музей Визволення Кіровоградщини має прийняти перших відвідувачів на День визволення обласного центру

Листопад 07, 2014 | Новини | Переглядів: 1325 | Коментарі: 0

Секретар Кіровоградської міської ради Іван Марковський ознайомився з ходом робіт по реконструкції приміщення під музей «Визволення Кіровоградщини від німецько-фашистських загарбників».

У нараді взяли участь начальник управління капітального будівництва Кіровоградської міської ради Віктор Ксеніч, автор проекту художник Андрій Надєждін, директор музею Віктор Присяжнюк, директор гімназії ім..Т.Шевченка Галина Война, представники підрядної організації.
Як відзначив Віктор Присяжнюк, у музеї створена картотека, що налічує понад 30 тисяч визволителів нашого краю і зібрані унікальні експонати, які збиралися близько 35 років. Вони ілюструють бойові дії на Кіровоградщині у період 1941-1943-го років. У 1995 році йому присвоєно звання "Народний музей".
Іван Марковський звернувся до робочої групи з проханням активно долучитися до завершення робіт, з тим, щоб уже до 8 січня наступного року – до Дня звільнення Кіровограда від фашистських загарбників музей прийняв своїх перших відвідувачів.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool