Міндоходів в області та Кіровоградська митниця підписали Меморандум про співробітництво з обласним відділенням АППУ

Грудень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 829 | Коментарі: 0

Свої підписи під трьохсторонньою угодою поставили начальник Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області Олександр Лебедєв, начальник Кіровоградської митниці Міндоходів Павло Скальский та голова територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Кіровоградській області Володимир Гришко.

Метою підписання Меморандуму стало спільне прагнення втілювати у життя ефективні форми співпраці для створення сприятливих умов розвитку підприємництва в області, забезпечувати контроль за дотриманням податкового та митного законодавства, запобігати правопорушенням у податковій та митній сферах.
Також був підписаний План спільних дій на 2014 рік, який конкретизує напрямки співпраці та визначає конкретні заходи, що будуть здійсненні протягом року. А це, зокрема проведення спільних семінарів, зустрічей, нарад, спрямованих на підвищення культури сплати податків, зборів та інших обов’язкових платежів, створення позитивного іміджу сумлінного платника, обговорення проектів нормативно-правових актів, проведення моніторингу громадської думки щодо чинного податкового та митного законодавства, діяльності органів доходів і зборів тощо.
Голова Кіровоградського відділення Асоціації платників податків Володимир Гришко висловив переконання, що меморандум буде сприяти підтримці атмосфери прозорості у стосунках платників податків із контролюючими органами, сповідувати принципи взаємної відповідальності між органами влади та бізнесом.
Нагадаємо, нещодавно як ще один крок назустріч одне одному, підписали Меморандум про співробітництво між Міндоходів України та АППУ Міністр доходів і зборів України Олександр Клименко та Президент Асоціації Валентина Арбузова.
Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool