Мешканець Кіровоградщини подякував шефу поліції Сергію Кондрашенку

Січень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 980 | Коментарі: 0

Лист подяки надійшов до правоохоронного відомства наприкінці січня. 50-річний Харлампій Георгійович Жосу, що проживає в селищі Компаніївка на Кіровоградщині, через погодні умови не зміг прибути до Головного управління Нацполіції області, аби поспілкуватися з полковником Кондрашенком особисто.

Свої щирі слова та добрі побажання виклав хоча б на папері, адже вважає за необхідне подякувати тим, хто допоміг в його біді.

Неприємна пригода сталася саме у той день, коли Харлампія Георгійовича не було вдома. Його дружина зранку порядкувала по господарству і лише надвечір звернула увагу на те, що з двору зник мопед. Про крадіжку жінка якнайшвидше повідомила поліцейських. У результаті пошуків транспортний засіб вдалося знайти в лісосмузі за територію населеного пункту.

Як з’ясувалося, винуватцем неприємностей потерпілого виявився 18-річний місцевий житель. Хлопець напередодні взяв у свого друга мопед, аби покататися. Коли транспортний засіб зламався, зловмисник вирішив викрасти схожий, зняв з нього ланцюг механічного приводу, переставив запчастину на «Дельту», що брав у товариша.

Наразі підозрюваний дає пояснення слідчим. Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортного засобу». За скоєне тепер йому може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 8 років.

Транспортний засіб вже повернуто його власнику.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool