Маршрутні таксі працюватимуть у Кіровограді за звичним графіком

Січень 18, 2016 | Новини | Переглядів: 1688 | Коментарі: 0

Дорога на селище Нове розчищена і відновлене транспортне сполучення з віддаленим мікрорайоном міста. Про це повідомив начальник управління надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Сергій Коваленко.

За його словами, із 15.00 автобуси №274 відправилися до селища, а допомогли з розчищенням траси від снігу спеціалісти МНС. Їхнія спеціальна важка техніка ВКТМ – 2М допомогла пробити дорогу у снігових заметах. Після селища Нового великий колісний тягач відправляється на вулиці Кіровограда на допомогу комунальникам. Він розчищатиме проїжджу частину доріг по проспекту Університетському,

Правди, вулиці Жовтневої революції, провулку Училищному, вулицях Медвєдєва, Маланюка, Полтавській, Олександрійському шосе до виїзда з містаі у зворотньому напрямку.

МНСівці надали в підмогу місту ще дві одиниці своєї техніки: ЗІЛ – 131 і УРАЛ – 375. Один автомобіль обслуговуватиме Пермську, 40 років перемоги до виїзду з міста, селище Гірниче, Завадівку, Арнаутове. Інший – Київську, Салтикова – Щедріна, Костромську, Петровського,  Богдана Хмельницького, Казанську.

Усі маршрутні таксі ходитимуть у Кіровограді за звичним графіком, запевнив заступник начальника управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради

Олександр Вергун у відповідь на поширену у соціальних мережах інформацію щодо припинення роботи громадського транспорту в місті о 17.00, чи навіть о 15.00.

Джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool