Лівий і правий береги Інгулу у Кіровограді з’єднає ще один міст

Листопад 10, 2014 | Новини | Переглядів: 1374 | Коментарі: 0

Роботи з будівництва пішохідного мосту через річку Інгул в районі обласного дитячо-юнацького центру вже розпочалися.

Хід робіт проінспектували секретар Кіровоградської міської ради Іван Марковський з начальником управління капітального будівництва міськради Віктором Ксенічем.
Пішохідний міст з'єднає вулицю Каховську з парком ім. Пушкіна. Споруда буде цільнометалева шириною 2,5 м і довжиною 28 метрів з рифленою підлогою та перилами, обладнана пандусами. В планах - облаштування та благоустрій в парку зони відпочинку.
- Питання спорудження такого мосту тягнеться вже десятиліття,- говорить Іван Іванович. - В травні після громадських слухань жителі мікрорайону звернулися з проханням посприяти вирішенню проблеми до депутата міськради Миколи Гамальчука, який і лобіював будівництво.
Після введення містка в експлуатацію, кіровоградці, що живуть на лівому березі Інгулу, зможуть напряму потрапити до Кіровського суду, 1-ї поліклініки, санепідемстанції, а ті, хто мешкає на правобережжі – до 4-ї школи, ДЮЦу та інших установ, не витрачаючи зайвий час. Це буде набагато швидше і відпаде залежність від транспорту. Будівництво планують завершити до кінця року.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool