Лісові пожежі в Івано-Франківській області

Серпень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 990 | Коментарі: 0

Протягом 10 серпня підрозділами ДСНС України у Івано-Франківській і Закарпатській областях та працівниками Бескитського ДЛГ Івано-Франківської області і Міжгірського ДЛГ Закартпатської області проводились заходи по гасінню низової пожежі у хвойному лісі на
горі Мегла біля с. Мислівка Долинського району, яка виникла о 23 год. 35 хв. 9 серпня окремими осередками на площі 2,5 га. О 15 год. 36 хв. 10 серпня пожежу локалізовано.

Станом на 7 год. 11 серпня відкритого горіння немає, продовжуються заходи по моніторингу обстановки на місці пожежі.

До гасіння пожежі було залучено 148 чол. особового складу, 6 од. інженерної і автомобільної техніки та гелікоптер Мі-9 ДСНС України для проведення повітряної розвідки, у тому числі від ДСНС (Івано-Франківській та Закарпатській областей) - 67 чол. особового складу та 3 од. техніки, повідомляє сайт ДСНС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool