Кримінальна Кіровоградщина

Жовтень 20, 2012 | Новини | Переглядів: 1223 | Коментарі: 0

Про найбільш резонансні злочини та події на 19 жовтня 2012 року. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Протягом доби працівники органів внутрішніх справ Кіровоградщини розкрили низку злочинів, серед яких 12 випадків нанесення тілесних ушкоджень, 7 крадіжок майна громадян та 12 злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків.

Працівники Кіровського відділу міліції викрили у скоєнні злочину 52-річну жительку обласного центру. Жінка підозрюється у викраденні сумки, що належить місцевій жительці, з грошима у сумі 500 гривень з камери схову в одному із супермаркетів міста. Підозрювана перебуває на підписці про невиїзд.

До Долинського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся житель одного із сіл району. Чоловік повідомив, що з території тракторної бригади було викрадено його скутер, придбаний кілька років тому за 2000 гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу підозрюваного у скоєнні злочину. Ним виявився 29-річний місцевий житель. Скутер вилучено та повернуто власнику.

В одному із населених пунктів Маловисківського району за добровільною згодою власника під час огляду домоволодіння 23-річного місцевого жителя працівники міліції виявили та вилучили близько 60 грамів коноплі. За цим фактом проводиться перевірка.

До Знам’янського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні із травмами голови та хребта доставлено 43-річну жительку одного із сіл району. Правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження потерпілій спричинив 46-річний співмешканець під час сварки.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool