Кримінальна Кіровоградщина

Жовтень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 930 | Коментарі: 0

Про найбільш резонансні злочини та події на 17 жовтня 2012 року

Протягом доби працівники органів внутрішніх справ Кіровоградщини розкрили низку злочинів, серед яких 17 випадків нанесення тілесних ушкоджень, 1 пограбування, 10 крадіжок майна громадян та 9 злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків.

Працівники Кіровського відділу міліції затримали за підозрою у скоєнні крадіжки 44-річного жителя обласного центру. Зловмисник проник до квартири місцевої жительки, звідки викрав золотий ланцюжок із хрестиком, золоту печатку та наручний годинник. За цим фактом порушено кримінальну справу.

До Олександрійського міського відділу міліції надійшло повідомлення місцевого жителя про крадіжку холодильника та DVD-програвача з його будинку. У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу підозрюваного у скоєнні злочину. Ним виявився 22-річний житель районного центру. За цим фактом порушено кримінальну справу.

У місті Мала Виска за добровільною згодою господаря домоволодіння під час проведення огляду у одній із кімнат будинку 35-річного місцевого жителя працівники міліції виявили близько 600 грамів коноплі та пристрій для її вживання. Наркотичний засіб вилучено та направлено на дослідження. За цим фактом проводиться перевірка.

До Кіровоградського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні за медичною допомогою із закритою черепно-мозковою травмою голови та синцями на обличчі звернувся 31-річний житель одного із сіл району. Встановлено, що тілесні ушкодження потерпілий отримав під час бійки із 19-річним жителем іншого населеного пункту.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool