Кримінальна Кіровоградщина

Жовтень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1038 | Коментарі: 0

Про найбільш резонансні злочини та події на 16 жовтня 2012 року. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Протягом доби працівники органів внутрішніх справ Кіровоградщини розкрили низку злочинів, серед яких 18 випадків нанесення тілесних ушкоджень, 3 пограбування, 20 крадіжок майна громадян та 5 злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків.

Працівники Новоукраїнського райвідділу міліції викрили у скоєнні злочину двох жителів одного із сіл району, 20 та 18 років. Зловмисники підозрюються у незаконному заволодінні мотоциклом односельчанина. Власник залишив свій транспортний засіб вночі без нагляду на одній із вулиць населеного пункту, чим і скористалися злодії. Мотоцикл вилучено, вирішується питання про порушення за цим фактом кримінальної справи.

До Новоархангельського райвідділу міліції надійшло повідомлення від жителя одного із сіл району про те, що невідомі особи із баків його вантажного автомобіля, що знаходився на території приватного підприємства, злили близько 80 літрів бензину. У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу підозрюваного у скоєнні злочину. Ним виявився 19-річний місцевий житель.

Працівники Онуфріївського райвідділу міліції під час відпрацювання території одного із сіл району виявили у господарській будівлі 29-річного місцевого жителя близько 15 грамів марихуани.
А на одній із вулиць обласного центру правоохоронці затримали 39-річну кіровоградку, у якої виявили шприц із рідиною коричневого кольору об’ємом 5 мл.
Наркотичні засоби вилучено та направлено на дослідження. За цими фактами проводяться перевірки.

До Кіровоградського райвідділу міліції надійшло повідомлення від жителя одного із сіл району про те, що невідомий чоловік, перебуваючи у приміщенні його магазину, намагався відкрито заволодіти двома пачками морозива, не розплатившись. Але власнику магазину вдалося відібрати у особи неоплачений товар, після чого грабіжник втік з місця події. У ході проведення перевірки правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 40-річний непрацюючий місцевий житель.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool