Кримінальна Кіровоградщина

Жовтень 12, 2012 | Новини | Переглядів: 1044 | Коментарі: 0

Про найбільш резонансні злочини та події на 12 жовтня 2012 року.  Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Протягом доби працівники органів внутрішніх справ Кіровоградщини розкрили низку злочинів, серед яких 7 випадків нанесення тілесних ушкоджень, 18 крадіжок майна громадян та 13 злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків.

Працівники Олександрійського міського відділу міліції встановили особу підозрюваного у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень 54-річному місцевому жителю. Ним виявися 19-річний житель районного центру. Пізно ввечері між чоловіками виникла сварка біля одного із будинків, у ході якої молодший побив старшого, спричинивши йому пошкодження лівого ока. Через кілька днів потерпілий звернувся за медичною допомогою до обласної лікарні, де йому видалили травмоване око. За цим фактом порушено кримінальну справу.

До Устинівського райвідділу міліції протягом однієї ночі надійшло кілька схожих повідомлень про крадіжки із магазинів, розташованих у районному центрі. У двох торговельних закладах було викрадено товарно-матеріальні цінності, а в третьому гроші у сумі 350 гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці викрили у скоєнні злочинів двох місцевих жителів, 18 та 19 років, один із яких раніше судимий. За цими фактами порушено кримінальну справу. Викрадене майно вилучено.
Крім того, під час огляду за місцем проживання одного із підозрюваних правоохоронці виявили близько 300 грамів коноплі, яку вилучили та направили на дослідження
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool