«Київстар» подарує Кіровограду «Відкрите серце»

Жовтень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1212 | Коментарі: 0

20 жовтня у Кіровограді на розі вулиць 50 років Жовтня та Ушакова буде відкрито арт-інсталяцію «Відкрите серце». «Відкрите серце» - символ любові до рідного міста та України, буде розташоване у місці, з якого відкривається чудовий краєвид Кіровограду.

Поряд з «Відкритим серцем» можна буде не тільки робити пам’ятні фотографії, а й розташувати «замочки кохання» - символи вічного кохання та вірності. В урочистому відкритті нової пам’ятки Кіровограду, яке відбудеться 20 жовтня о 12-30, візьмуть участь голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Ларін, Кіровоградський міський голова Олександр Саінсус керівник Кіровоградського відділення «Київстар» Андрій Колесниченко, а також представники Книги рекордів України. На подію запрошуються всі наречені, які святкують своє весілля в цей день – вони зможуть першими зробити пам’ятні весільні фото у «Відкритому серці», а також закріпити на ньому «замочок кохання», який отримають на заході.
Арт-об’єкт «Відкрите серце» створений в рамках масштабного національного проекту компанії «Київстар» «Поділіться любов’ю до України» за підтримки Кіровоградської міської ради. Вона поповнить колекцію пам'яток України та стане однією з візитних карток Кіровограду.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool