Кіровограцям пропонують брати кредити

Квітень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 1323 | Коментарі: 0

Як повідомили в управлінні економіки Кіровоградської міської ради, Державна програма передбачає відшкодування частини суми кредиту одноразово кожному позичальнику в розмірі 20 % суми кредиту, залученого ним за одним кредитним договором на придбання котла з використанням будь-яких видів палива та енергії (крім природного газу)

Але не більше як 5 000 гривень та за умови надання до Банку таким позичальником документу, який підтверджує отримання котла у продавця, а також в розмірі 30 % суми кредиту, залученого ним за одним кредитним договором на придбання енергозберігаючого обладнання та матеріалів (радіатори опалення з терморегуляторами, вікна з двокамерними енергоефективними склопакетами, вузли обліку води, рекуператори тепла вентиляційного повітря, матеріали для проведення робіт з термоізоляції зовнішніх стін, теплові насоси, сонячні колектори для виробництва теплової енергії.
АТ «Ощадбанк» визначено єдиним уповноваженим банком на реалізацію Державної цільової економічної програми енергоефективності і розвитку сфери виробництва енергоносіїв з відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива на 2010—2015 роки в частині стимулювання населення до впровадження енергоефективних заходів шляхом відшкодування частини тіла кредиту, залученого на придбання котлів з використанням будь-яких видів палива та енергії за винятком природного газу.

Для отримання більш детальної інформації Позичальник може звернутись до установ Банку за адресами: м. Кіровоград, вул. Декабристів, 9 та м. Кіровоград, вул. Шевченко, 3, а також за телефонами: (0522) 35-33-05, (0522) 35-33-18, (0522)35-84-60, (0522) 35-84-94

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool