Кіровоградцям відшкодовано 1003599,4 тис.грн. податку на додану вартість

Січень 20, 2014 | Новини | Переглядів: 1103 | Коментарі: 0

Як повідомив начальник Кіровоградської ОДПІ Павло Козін, протягом 2013 року відшкодовано платникам м. Кіровограда 1003599,4 тис.грн. податку на додану вартість, з них за процедурою автоматичного відшкодування 938724,9 тис.грн., що на 619853,9 тис.грн. більше, ніж у 2012 році.

За його словами, в 2013-му цим сервісом Міндоходів скористалися 6 підприємств міста.
Нагадаємо, для платників із позитивною податковою історією з 1 січня 2014 року термін камеральної перевірки, що є обов’язковим елементом процедури відшкодування ПДВ, буде скорочено з 20 до 5 днів. Право на отримання «позитивного» статусу мають платники ПДВ, які протягом останніх трьох років декларували суми бюджетного відшкодування, забезпечують своєчасне подання звітності та не мали випадків анулювання реєстрації платника ПДВ.
Окрім цього, претенденти на цей статус мають відповідати критеріям, необхідним для автоматичного відшкодування податку на додану вартість. Одним з ключових параметрів є високий рівень середньої оплати праці на підприємствах – не менше двох з половиною мінімальних зарплат.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool