Кіровоградців запрошують приняти участь у цікавому та пізнавальному Дні різнокольорових парасольок

Жовтень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 1039 | Коментарі: 0

Почалися осінні дощі і на вулицях стали масово з'являтися парасольки. Сотні і тисячі парасольок ідуть уздовж вулиць протягом цілого дня. А чи знаєте Ви, що є свято парасольок?

Міжнародний день кольорових парасольок відзначається в багатьох країнах світу, а тепер дізнатися про це свято зможуть і кіровоградці.
21 жовтня з 12.30 до 15.00 Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім.О.М.Бойченка запрошує кіровоградців та гостей нашого міста взяти участь у цікавому та пізнавальному Дні різнокольорових парасольок, що відбудеться в рамках флеш-акції «Що не день, то свято». Програма акції – насичена, пізнавальна та різноманітна.
Ви зможете дізнатися цікаві факти з історії виникнення та отримати практичні поради щодо вибору якісної парасольки під час бібліоміксу «Парасолька: модний аксесуар чи дах над головою?» що відбудеться о 12.30 та 13.45 у відділі мистецтв.
В рамках роботи майстерні креативу ви навчитеся виготовляти парасольки з різноманітних матеріалів в різних техніках: «Парасольки-магніти» з солоного тіста, декоративні прикраси – парасольки з паперу; функціональні парасольки в техніці орігамі та чудові листівки з парасольками.
Протягом дня усі бажаючі матимуть змогу сфотографуватися в інстальованій студії «Осінній дощ» та переглянути тематичну викладку «Ця дивовижна парасолька».
А допомагатиме створити гарний настрій усім відвідувачам бібліотеки загадковий «містер з парасолькою».
Отже беріть свої рідних та близьких, коханих і дітей та завітайте до обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка. Присвятіть свій день спілкуванню та творчості.

За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім. О. М. Бойченка
тел. (0522) 22-66-01, 095 471 27 67


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool