Кіровоградці, запрошуємо приєднатися та підтримати!

Листопад 28, 2013 | Новини | Переглядів: 1305 | Коментарі: 0

Щорічно, 1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІД ом. В цей день, проводиться безліч заходів, що нагадують про необхідність об’єднати зусилля перед обличчям Віл-інфекції та зупинити її розповсюдження.

Запрошуємо кіровоградців підтримати дану ініціативу та приєднатися до небайдужих 2 грудня 2013р. Місце зустрічі: пл. Кірова, початок о 12.00.
Всесвітній день боротьби зі СНІД ом, став одним із найбільш визнаних міжнародних днів здоров’я та гарною можливістю підвищити рівень обізнаності громадян про захворювання, про усвідомлення необхідності застосовувати профілактичні заходи та берегти своє здоров’я. А найголовніше: мотивувати до об’єднання зусиль боротьбі із даною проблемою.

Як і в інших містах нашої країни, в Кіровограді безліч людей, яких так, чи інакше торкнулася дана проблема. І в цей день небайдужі прагнуть об’єднатися та спрямувати свої зусилля на сумісну боротьбу із інфекцією.

Тож, запрошуємо долучитися до акції та підтримати дану ініціативу 2 грудня 2013р.
За адресою: м. Кіровоград, пл. Кірова. Початок о 12.00

В акції приймуть участь: директор департаменту охорони здоров'я Кіровоградської ОДА Олег Рибальченко, представники ОДА, головний лікар Комунального закладу «Кіровоградський обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом» Галина Божок та голова правління КВО ВБО «ВМ ЛЖВ» Олександр Александров.
В ході акції планується:
- проведення прес-брифінгу із участю Віл-позитивних учасників, які готові відкрити своє обличчя та розказати свою життєву історію.
- проведення безкоштовного тестування на ВІЛ.
- розповсюдження засобів індивідуального захисту та інформаційних матеріалів.
- консультування з питань Віл.
- конкурси та вікторини, музикальні номери та постановки.
- флеш - моб із укладання червоної стрічки.
Акція проводиться сумісними зусилля організацій, які активно працюють на подолання ВІЛ-інфекції. А саме: Кіровоградське обласне відділення ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ», БФ «Повернення до життя», ОТ «Червоного Христа» та КОВ БО "Всеукраїнська Ліга "Легалайф"


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool