Кіровоградці, як запобігти травмуванням під час ожеледиці

Грудень 27, 2013 | Новини | Переглядів: 921 | Коментарі: 0

Взимку зростає ймовірність травмувань внаслідок ожеледиці. У зв’язку з цим пропонуємо вам кілька порад стосовно того, як не завдати шкоди власному здоров’ю.

У зимовий період лікарі надають допомогу тисячам громадян, які постраждали на льоду. Найчастіше трапляються струси, вивихи, переломи, розтяги та розриви м’язових тканин. Тому тим, хто піклується про своє здоров’я стануть у нагоді такі поради: ідучи по вулиці обходьте металеві кришки люків, не тримайте руки в кишенях (це збільшує можливість отримання важких травм, особливо переломів), ступайте на всю підошву – поспіх збільшує небезпеку посковзнутися, людям похилого віку у слизькі дні краще взагалі не виходити з будинку, але, якщо змусила потреба, не соромтеся взяти палицю з гумовим наконечником або шипом, не прогулюйтесь по краю проїжджої частини дороги та не перебігайте дорогу.
Будьте уважними та обережними!

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool