Кіровоградці відзначили свято Маланки та Василя

Січень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 1208 | Коментарі: 0

17 січня в Кіровоградській обласній філармонії вихованці студії образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва “Писанка” Кіровоградського обласного ЦДЮТ разом з батьками та друзями відзначили свято Маланки та Василя, яке символізує проводи минулого та зустріч Нового року.

Даний захід відбувся в рамках проекту з вивчення та відтворення народних свят “Сонцеворот”, започаткований керівниками студії “Писанка” C.Стороженко та Т. Стороженко ще в минулому році. Готувалися до цього свята заздалегідь: на заняттях діти знайомилися з народними традиціями зустрічі Нового року, Різдва Христового, щедрівками та колядками, свої почуття проявляли в малюнках та в виліплених скульптурках, які були представлені на виставці в фойє філармонії. Усіх присутніх щедрівкою привітав Зразковий художній колектив студія вокального мистецтва Кіровоградського обласного ЦДЮТ “Антарес”. Фольклорний колектив Кіровоградської загальноосвітньої школи №3 представив театральне дійство “Щедрий вечір, пане господарю”. Вихованці Народного колективу молодіжного клубу “Імідж” Кіровоградського обласного ЦДЮТ провели з дітьми ігри та забави. Директор Кіровоградського обласного ЦДЮТ Ганна Суркова вручила Світлані Стороженко документ про присвоєння студії образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва “Писанка” звання Народного колективу, а всі вихованці студії – учасники виставки, отримали сертифікати. Зі словами привітання та благословення до присутніх звернувся представник духовенства. Свято продовжилося переглядом концерту “Різдвяні передзвони”.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool