Кіровоградці, стережіться шахраїв!

Вересень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 1087 | Коментарі: 0

Працівники міліції вкотре звертаються до жителів міста та області з проханням бути обережними, аби не потрапити на гачок телефонних аферистів.

Якщо вам телефонують невідомі, представляючись псевдоправоохоронцями, повідомляють інформацію про біду, що сталася з вашими рідними, та пропонують сплатити певну суму коштів – не поспішайте виконувати вимоги співрозмовника.
Обов’язково уточніть прізвище, ім’я, по батькові того, хто телефонує, його посаду, звання та підрозділ, у якому він працює, або ж попросіть передати трубку вашому родичу.
Не гаючи часу, спробуйте зв’язатись з рідними, аби з’ясувати, що насправді відбувається і де зараз вони перебувають.
У жодному разі не перераховуйте грошей на вказані аферистами рахунки.
Терміново телефонуйте в міліцію та повідомте про подію.
Запам’ятайте – про будь-які протиправні чи підозрілі дії сторонніх осіб стосовно вас, ваших знайомих чи родичів слід обов’язково сповістити правоохоронців за номером «102».
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool