Кіровоградці продовжують скаржитись на водіїв маршруток

Листопад 14, 2014 | Новини | Переглядів: 1297 | Коментарі: 0

Сьогодні, 14 листопада, відбулося засідання комісії з питань розгляду скарг громадян з нетактовної поведінки водіїв транспорту загального користування м. Кіровограда, повідомляє сайт міськради

Комісія під головуванням заступника міського голови Сергія Васильченка розглянула три скарги кіровоградських пасажирів щодо нетактовної поведінки водіїв маршрутів №5а (д.н.з. ВА 1764АА) та № 3 (д.н.з ВА0325АА) і на відмову у пільговому перевезенні водієм міського автобуса № 111 (д.н.з ВА 1218 АА).

За повідомленням керівництва КТ «Автолегіон – Варванської Ю.В.» водія автобусу №111, який відмовив у поїздці пільговику, було звільнено із займаної посади згідно з наказом по підприємству.
Керівництво ПП «УкрАвтоінвест», що обслуговує маршрут № 5-а, опрацювало скаргу. Водій особисто вибачився перед заявницею за образи та відмову у безкоштовному проїзді її дитини, яка має єдине посвідчення багатодітної сім’ї. Разом з тим, водію оголошено догану, і його притягнуто до робіт з благоустрою підприємства та до транспортного обслуговування кіровоградських військовослужбовців, повідомили на підприємстві.
- Найнеприємнішим для членів комісії виявився розгляд випадку, пов’язаного з хамством водія ПП «ОЛІКС», що обслуговує маршрут № 3, - відзначив Сергій Васильченко. – Мало, що це єдине підприємство, яке не забезпечило присутність на розгляді справи водія – порушника, так і сам представник ПП “ОЛІКС” поводив себе зухвало та нетактовно по відношенню до набагато старших членів комісії та заявника.
Комісія рекомендувала заступнику директора ПП «Олікс» надати пояснення водія в письмовому вигляді та повідомити, які види дисциплінарних стягнень були застосовані до нього.
Крім того, всім вищезазначеним перевізникам рекомендовано провести додатковий інструктаж під підпис з усім складом водіїв, у якому акцентувати увагу на необхідності постійного підвищення рівня обслуговування пасажирів, зокрема пільгових категорій населення та, зважаючи на звернення громадян, забезпечити неухильне виконання колективом підприємств вимог чинного законодавства в галузі автомобільного транспорту та умов договору на перевезення пасажирів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool