Кіровоградці, поводьтеся з вогнем за правилами!

Листопад 06, 2014 | Новини | Переглядів: 780 | Коментарі: 0

Триває опалювальний сезон. А отже, актуальною залишається і проблема виникнення надзвичайних подій, пов’язаних з порушеннями правил при користуванні приладами та системами опалення.

Адже, не зважаючи на численні попередження, люди продовжують з легковажністю ставитись до питань безпеки, тим самим власноруч відкриваючи двері «червоному півню» до власного помешкання. І статистика надзвичайних подій, згідно з якою на території області з початку року виникло 710 пожеж у приватному секторі, з них 310 – у житлових будинках, красномовне тому підтвердження.
Тому звертаємося (вже вкотре) до громадян з переконливим проханням – дотримуйтеся правил пожежної безпеки при користуванні печами, електричними та газовими приладами. У жодному разі не застосовуйте несправні або саморобні обігрівачі, час від часу перевіряйте на наявність тріщин печі та груби. Не залишайте їх без нагляду, але й не доручайте нагляд за ними дітям. Не розміщуйте впритул до печей та камінів легкозаймисті речі, меблі або запас дров, більше ніж на добу. Вчасно очищуйте димоходи та перевіряйте тягу в них. Якщо ви запідозрили несправність - викликайте аварійну службу. У екстрених випадках - набирайте “101”!
Пам’ятайте – суворе дотримання правил безпеки – запорука збереження вашого майна та життя.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool