Кіровоградський госпіталь отримав нове сучасне медичне обладнання

Січень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 931 | Коментарі: 0

21 січня заступник директора Кіровоградскої філії ПриватБанку Раїса Килимниченко урочисто вручила головному лікарю обласного госпіталю для інвалідів Генадію Сябренко сертифікат на отримання електрокардіографа “Юкарт 100”, монітора реанімаційно-хірургічного ЮМ 300Т12, стерилізатора повітряного ГП80 та парафінонагрівача ПР-6 -1 шт, які вже укомплектовані та допомагають одужувати нашим хоробрим військовим. Загальна вартість усього обладнання складає більше 100 тис грн.

Зазначене медобладнання було придбано за ініціативи Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку, в рамках благодійної програми банку “Допомагати просто!”, з метою надання невідкладної допомоги учасникам АТО, учасникам війни в Афганістані та Великої вітчизняної війни, які звертаються за медичною допомогою.

“Для нас надважлива підтримка усіх, хто має бажання допомогти, - розповідає Геннадій Сябренко, головний лікар госпіталю. - Це сучасне обладнання, допоможе нам надавати якісну медичну допомогу. Мені приємна наша співпраця з ПриватБанком. Вони закупили обладнання враховуючи наші побажання і специфіку роботи. Ці апарати забезпечать цілодобове спостереження за післяопераційними пацієнтами, і надзвичайно допоможе нам під час надання першої медичної допомоги. Уявіть, що минулого року більше 1000 учасників АТО отримали медичну та психологічну допомогу в госпіталі. Крім того, у нас проходять лікування і учасники війни в Афганістані, і Великої Вітчизняної війни”.

У стінах закладу проходять лікування атовці з різних підрозділів. Як вдячність за кваліфіковану медичну допомогу вони, вони залишають лікарям свої шеврони. В госпіталі створили навіть своєрідну дошку пошани, вивчаючи яку, ніби подорожуєш шляхами війни.

“Всеукраїнська благодійна програма ПриватБанку “Допомагати просто!” діє з 2010 року і дає можливість клієнтам банку долучитись до різних благодійних проектів, - розповідає Раїса Килимниченко, заступник директора Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Всі банківські операції в рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій. ПриватБанк не тільки організовує збір коштів, а й забезпечує повний контроль за їх використанням, проведенням тендеру, закупівлею, доставкою та роботою обладнання, а всю інформації про кожне зарахування та подальше використання коштів можна побачити на сайті www.blago.privatbank.ua”.

Більше 34,6 млн грн зібрано на рахунках Всеукраїнського благодійного фонду “Допомагати просто”. В рамках фонду працює декілька програм: це і “Підтримка армії”, і “Допомога пораненим в АТО”, і "Таблеточки" – міжнародний благодійний фонд, який захищає інтереси дітей з онкогематологічними захворюваннями в Україні, і “Заради життя” - відкривають збір коштів для здійснення закупівлі медичного обладнання для відділень дитячої онкогематології.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool