Кіровоградські «спрощенці» поповнили казну майже на 100 мільйонів гривень

Січень 13, 2014 | Новини | Переглядів: 878 | Коментарі: 0

Протягом минулого року бізнесмени області перерахували до місцевих бюджетів 99 млн.грн. єдиного податку, що в порівнянні з 2012 роком на 21,8 мільйона (28,3%) більше.

Слід зазначити, що левову частку сум сплачено фізичними особами-підприємцями, які обрали спрощену систему оподаткування. Їх в Кіровоградській області налічується більше 21 тисячі. Більшість надає перевагу другій групі (58,2% „єдинщиків”), трохи менше третій (23%) та першій (18,7%), п‘яту групу обрали 6 суб’єктів господарювання.
Що стосується юридичних осіб, то минулоріч на обліку в органах доходів і зборів області перебувало 1,8 тис. підприємств-„спрощенців”, які перерахували до казни 17,5 млн.грн. Майже всі вони перебувають на четвертій групі та сплачують 5 відсотків від доходів.
„Ми зробимо все можливе, аби у новому році кіровоградським бізнесменам працювалося спокійно. Основне наше завдання – стабільне та ритмічне наповнення бюджету завдяки добровільній сплаті податків і зборів. У 2014 році продовжено мораторій на перевірки малого та середнього бізнесу, що, сподіваємося, стимулюватиме підприємницьку активність, та, як наслідок, сприятиме зростанню надходжень до казни”, – підкреслив начальник ГУ Міндоходів у Кіровоградській області Олександр Лебедєв.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool