Кіровоградські школярі познайомилися з роботою рятувальників (ФОТО)

Жовтень 01, 2012 | Новини | Переглядів: 1152 | Коментарі: 0

У новому навчальному році рятувальники продовжують навчати школярів безпеці. З акцією «Запобігти. Врятувати. Допомогти» вони завітали до школи №19, що в обласному центрі.

Організували акцію працівники відділу роботи із ЗМІ та громадськістю Територіального управління МНС в області, державного пожежно-рятувального загону №1 міста Кіровограда та Управління Держтехногенбезпеки.
На акцію прийшли школярі молодшої школи. Діти з захопленням спостерігали, як бійці МНС рятують потерпілого та надають першу медичну допомогу. Продемонстрували рятувальники і гасіння умовної пожежі, що теж викликало хвилю оплесків.
Звісно ведуча наголошувала і на правилах безпеки – нагадала, щоб діти не гралися з сірниками, були обережні вдома та на вулиці. А далі розпочалася найбільш очікувана для дітлахів конкурсна програма – вони на випередження одягали справжній бойовий одяг та протигази, та влучали у ціль пожежним рукавом.
На завершення діти взяли участь у вікторині, де показали свою кмітливість та знання, засвоєні під час акції. Усі переможці та учасники отримали від організаторів подарунки, які нагадуватимуть про цікавий захід та людей мужньої професії, здатних завжди прийти на допомогу.

Кіровоградські школярі познайомилися з роботою рятувальників (ФОТО)
 

Прес-служба ТУ МНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool