Кіровоградські правоохоронці вилучили з обігу близько кілограму сумішей для паління

Жовтень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 1182 | Коментарі: 0

Кіоски, де підприємці облаштували точки продажу зілля, розташовувалися в найбільших торгівельних закладах обласного центру. Загальна вартість вилученого товару склала більше однієї тисячі гривен.

Працівниками відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Кіровоградській області у ході відпрацювання було виявлено чотири торгівельні кіоски, в яких, поряд з тютюновими виробами, здійснювався продаж суміші для паління.
Пакетований товар реалізатори тримали на полицях, навіть не ховаючи їх від сторонніх очей.
Усі бажаючі могли придбати зілля за порівняно невелику ціну. Однак потенційні покупці навіть і гадки не мали, на яку небезпеку вони наражають своє життя.
За висновками фахівців вживання сумішей для паління може викликати важкі харчові отруєння або призвести до психічних розладів, у тому числі й схильність до самогубства.
Загалом правоохоронці вилучили з обігу близько кілограму отруйного зілля, яке направлено для проведення дослідження.
По даним фактам складено відповідні матеріали та проводиться подальша перевірка. Відпрацювання області у даному напрямку продовжується.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool