Кіровоградські правоохоронці викрили керівника, який підозрюється у розкраданні коштів

Листопад 03, 2014 | Новини | Переглядів: 1090 | Коментарі: 0

Сума збитків, нанесених внаслідок незаконних дій, склала більше 370 тисяч гривень. Отримані кошти підозрюваний перевів у готівку та розпорядився ними на власний розсуд.

Кримінальне провадження працівниками Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Кіровоградській було відкрито ще у квітні цього року. За цей час проведено перевірку діяльності сільськогосподарського товариства, у результаті якої і виявилася «нестача».
Аби отримати гроші, керівник підприємства не став видумувати складної схеми, а, домовившись з бухгалтером, списав кошти з рахунків.
Однак все таємне рано чи пізно стає явним.
Розслідування у рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 5 статті 191 Кримінального кодексу України «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем», триває.
Якщо вину 53-річного підозрюваного буде доведено, йому загрожуватиме відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.
Днями обвинувальний акт правоохоронці направлять на розгляд суду.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool