Кіровоградські правоохоронці отримали подяку за свою роботу

Січень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 1181 | Коментарі: 0

До Кіровоградського міського відділу міліції зі словами вдячності надійшов лист від жительки обласного центру Гаврилюк Таміли Гаврилівни. Жінка, яка стала жертвою грабіжника, подякувала правоохоронцям за повернуті їй речі.

76-річна кіровоградка звернулася до Кіровоградського міського відділу міліції з заявою про пограбування. Схвильована жінка повідомила про те, що біля будинку, в якому вона мешкає, зловмисник вирвав з її рук сумку, в якій знаходились особисті речі: документи та ключі від квартири.

«... в восемь часов вечера я была ограблена молодым парнем. Он с разбега вырвал у меня сумку, а я от этого рывка получила разрыв связок плеча и ушиб бедра...» - згадує жінка у своєму листі-подяці до начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Володимира Куценка.

На місце події відразу ж виїхала слідчо-оперативна група. Завдяки злагодженій роботі правоохоронців вже через декілька годин особисті речі були повернуті потерпілій.

«Я хочу сердечно поблагодарить этих ребят за оперативность и умение работать. В их лице благодарю состав милиции и руководителя Владимира Куценка. Сердечное спасибо и самые хорошие пожелания, здоровья, успехов в работе и жизни» - такими теплими словами висловлює подяку працівникам міліції жителька обласного центру Таміла Гаврилюк.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool