Кіровоградські правоохоронці отримали подяку за свою роботу

Січень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 1199 | Коментарі: 0

До Кіровоградського міського відділу міліції зі словами вдячності надійшов лист від жительки обласного центру Гаврилюк Таміли Гаврилівни. Жінка, яка стала жертвою грабіжника, подякувала правоохоронцям за повернуті їй речі.

76-річна кіровоградка звернулася до Кіровоградського міського відділу міліції з заявою про пограбування. Схвильована жінка повідомила про те, що біля будинку, в якому вона мешкає, зловмисник вирвав з її рук сумку, в якій знаходились особисті речі: документи та ключі від квартири.

«... в восемь часов вечера я была ограблена молодым парнем. Он с разбега вырвал у меня сумку, а я от этого рывка получила разрыв связок плеча и ушиб бедра...» - згадує жінка у своєму листі-подяці до начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Володимира Куценка.

На місце події відразу ж виїхала слідчо-оперативна група. Завдяки злагодженій роботі правоохоронців вже через декілька годин особисті речі були повернуті потерпілій.

«Я хочу сердечно поблагодарить этих ребят за оперативность и умение работать. В их лице благодарю состав милиции и руководителя Владимира Куценка. Сердечное спасибо и самые хорошие пожелания, здоровья, успехов в работе и жизни» - такими теплими словами висловлює подяку працівникам міліції жителька обласного центру Таміла Гаврилюк.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool