Кіровоградські міліціонери стали донорами крові для онкохворих дітей та породіль (ФОТО)

Квітень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 1734 | Коментарі: 0

Правоохоронці охоче відгукнулися на звернення керівництва Кіровоградської обласної станції переливання крові, адже тривалий час співпрацюють із медичним закладом.

Протягом лише двох днів вже понад 60 працівників органів внутрішніх справ регіону поділилися із хворими частинкою життєдайної рідини.
Заступник начальника УМВС України в Кіровоградській області полковник міліції Руслан Бугринець разом із підлеглими особисто взяв участь в акції. - Ми не перший раз здаємо кров і будемо раді, якщо вона допоможе врятувати чиєсь життя – зазначив Руслан Андрійович.
Загалом до здачі крові долучилися працівники спецпідрозділу «Беркут», роти судової міліції «Грифон», науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС, управління боротьби з організованою злочинністю, управління матеріального забезпечення, управління інформаційно-аналітичного забезпечення, штабу УМВС, патрульної служби та конвойного взводу міліції, Кіровського і Ленінського відділів та Кіровоградського міськвідділу міліції.
Усвідомлення того, що своїм вчинком вони зможуть допомогти онкохворим дітям, породіллям, а також хворим, яким необхідне переливання крові, не могло залишити правоохоронців байдужими.
Заступник головного лікаря станції переливання крові Олег Зюнзя подякував керівництву УМВС за розуміння і активну участь особового складу в акції. Він розповів, що здану кров буде розділено на компоненти: еритроцитарну масу віддадуть лікувальним закладам, а плазму закладуть на карантин. Через півроку правоохоронці пройдуть повторне обстеження і після цього, плазму, вилучену з їх крові, теж направлять у лікарні.
Окрім кіровоградських міліціонерів, працівники Маловисківського райвідділу міліції також здали кров у своєму районному центрі. А наступного тижня співробітники ще кількох міськрайорганів УМВС, за прикладом колег, стануть донорами, здавши кров у територіальних станціях та віділеннях переливання крові.

Кіровоградського міськвідділу міліції.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool