Кіровоградські комунальники допомагають бійцям в зоні АТО

Жовтень 01, 2014 | Новини | Переглядів: 1059 | Коментарі: 0

В складні для країни часи українці об’єднуються для захисту України. Не залишились байдужими в час випробування і працівники комунального підприємства «Теплоенергетик».

Кіровоградські тепловики зібрали гроші на екіпірування бійців, що захищають незалежність України на сході. Ініціаторами допомоги стали керівництво та профспілка підприємства. Усі працівники «Теплоенергетика» підтримали благодійну ініціативу.

Протягом тижня на підприємстві зібрали кошти, на які закуплено кілька комплектів обмундирування.

Серед речей переважно утеплення. Для бійців в АТО придбали термобілизну, утеплюючі шкарпетки, підштаники, сорочки, обмундирування, що захищає від вологи та вітру, утеплені светри, виготовлені за стандартами НАТО та спальні мішки.

Зібрану допомогу працівники «Теплоенергетика» відправили бійцям 79-ї окремої аеромобільної бригади, що зараз відвойовує мир в Луганській області.

прес-служба КП "Теплоенергетик"


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool