Кіровоградське комунальне підприємство «нагріло» казну на 26 мільйонів гривень

Листопад 01, 2014 | Новини | Переглядів: 1115 | Коментарі: 0

Співробітниками фіскальної служби області на одному із кіровоградських комунальних підприємств виявлено чисельні порушення податкового законодавства.

Фіскальниками після проведення аналізу звітності, поданої цим підприємством, встановлено невідповідність між сумами доходів, нарахованих на користь працівників й утриманого з них податку на доходи фізичних осіб, та сумами фактично сплаченими до бюджету.
Після проведення виїзної позапланової перевірки ці факти підтвердились. Перевіряючі виявили, що комунальники три роки ухилялися від перерахування до бюджету податку на доходи фізичних осіб. В результаті цих протиправних дій казна недоотримала 26,8 млн. грн.
За порушення ст.168 та ст.129 Податкового кодексу України комунальному підприємству нараховано штрафну санкцію у розмірі 13,4 млн. грн. та пеню на суму 264,4 тис. грн.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool