Кіровоградська Зірка знову програла

Жовтень 12, 2014 | Новини | Переглядів: 1126 | Коментарі: 0

Кіровоградська «Зірка» програла матч 12-го туру чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги, пропустивши вирішальний м'яч у компенсований арбітром час.

 

Спогади про останні ігри з сумськими футболістами у кіровоградців були не дуже приємними – 3 поразки в останніх матчах і жодного забитого м’яча. Фактично, остання поразка навесні цього року в Головківці була в підсумку вирішальною в боротьбі за четверте місце. Після цього матчу хоч і пройшло небагато часу, але сумчани зазнали кардинальних змін – змінилася більша частина команди, яка була підсилена вихованцями академії «Барса», та й тренер вже інший.

До гри команди підійшли сусідами в турнірній таблиці. Перемога «Зірки» давала б їй можливість обійти «Суми». Тому і склад на гру Анатолій Бузнік виставив атакуючий. Кіровоградці відразу пішли вперед і затисла господарів на їх половині поля. До вирішального удару справа не доходила, а перша ж атака «Сум» ледве не закінчилася голом: після удару Артура Каськова з-за меж штрафного майданчику м’яч влучив у поперечку воріт Павла Поштаренка.

Далі гра проходила в середині поля і команди проводили багато часу на підступах до штрафного майданчику. Хоч і «Зірка» володіла територіальною перевагою, ніяк кіровоградцям не вдавалося втілити її у гол. Декілька разів у положенні «поза грою» опинявся Осадчий, який з’явився на полі після дискваліфікації. Трохи влучніше могли б пробивати брати Баранці, Акименко, але м’яч не йшов у ворота Романа Травкіна, який ще минулого сезону був у складі «Зірки» та залишив її у міжсезоння.

На початку другого тайму зв’язка Каськов-Лебеденко ледве не організувала гол у ворота гостей, але останній пробив дуже невлучно. На 57-ій хвилині сумчани отримали і жовту картку, і червону. Головний тренер господарів висловлював арбітру своє невдоволення його рішенням з приводу попередження Лебеденка, тож арбітр Олексій Драчов відправив тренера на трибуни.

Кіровоградці продовжували тиснути на господарів, але до кінця матчу так і не зуміли нічого вдіяти з захисними редутами господарів. І коли вже матч підходив до свого нічийого завершення, гравці «Сум» створили декілька моментів, останній з яких вже на другій компенсованій хвилині увінчався успіхом. Лебеденко пробив після передачі Ярошенка з-за меж штрафного майданчику і м’яч влетів у дев’ятку. Часу на те, щоб виправити становище, у «Зірки» вже не залишалося.

На післяматчевій прес-конференції тренер «Зірки» Самір Гасанов відмітив, що команда не виконала установку на гру і що тренерський штаб буде аналізувати цей поєдинок та приймати рішення.

Тепер у «Зірки» попереду складна гра з криворізьким «Гірником», яка відбудеться 18 жовтня о 15.00. в Кіровограді.

 

ПФК «Суми» (Суми) – «Зірка» (Кіровоград) – 1:0 (0:0).
11 жовтня 2014 року (субота). Суми. Стадіон «Ювілейний». 950 глядачів. + 13 С. Перша ліга. 12-й тур.
Арбітр: Драчов Олексій (Чернігів).
Асистенти арбітра: Єрмоленко Руслан (Чернігів), Марченко Денис (Чернігів).
4-й арбітр: Ноздрачов Артем (Харків).
Спостерігач арбітражу: Нестеренко Вадим (Донецьк).
ПФК «Суми»: 1 Травкін Роман, 3. Бугайов Віталій (7. Ярошенко Олександр, 69), 5. Кравченко Юрій, 4, Котелюх Олег (к/к), 24. Западня Артур, 25. Лучик Олександр, 10. Жичиков Максим, 11. Лебеденко Олександр, 16. Богачов Дмитро, 77. Каськов Артур, 21. Гребенюк Іван (14. Брікнер Іван, 90+1). Запасні: 75. Важинський Ярослав, 17. Петрович Руслан, 6. Дударенко Микола, 19. Сидоренко Дмитро, 9. Сулейман Фарид. Головний тренер: Ярошенко Юрій.
«Зірка»: 33. Поштаренко Павло, 2. Допілка Олег, 5. Бочкур Роман (к/к), 7. Рудницький Іван, 11. Бацула Андрій, 16. Баранець Борис, 20. Фатєєв Дмитро, 22. Баранець Григорій (21. Загальський Ігор, 78), 29. Рожок Сергій (8. Родіна Вадим, 46), 50. Акименко Олександр, (17. Кривошей Єгор, 84), 66. Осадчий Дмитро (9. Щедрий Артем, 38). Запасні: 72. Козаченко Дмитро, 13. Сокуренко Віталій, 37. Кушнірьов Андрій. Головний тренер: Бузнік Анатолій.
Гол: 1:0, Лебеденко Олександр (90+2).
Попередження: Лебеденко Олександр (57).
Вилучення: Ярошенко Юрій (57).

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool