Кіровоградська ТЕЦ розглядає можливість переходу на альтернативні види палива

Січень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1478 | Коментарі: 0

 Кіровоградська ТЕЦ, яка є структурним підрозділом КП “Теплоенергетик”, вивчає можливість переходу на альтернативні види палива. Про це повідомив під час прес – конференції у міській раді заступник міського голови Микола Вєщев.

 З огляду на активізацію видобутку вугілля на Олександрійському вугільному розрізі, розглядається два варіанти технічного переоснащення ТЕЦ. За одним з них котли ТЕЦ працюватимуть на місцевому бурому вугілля, як в Сумах, за іншим – на спеціальній буровуільній суміші за китайською технологією.

- Поки що все на стадії переговорів та обрахунків, - зазначив Микола Вєщев. - Хочемо також поїхати в Суми, аби вивчити їхній досвід на місці. Подивимося, чий проект найвигідніший та найефективніший.

джерело, фото Ігоря Філіпенка.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool