Кіровоградська область: з мосту через Синюху у воду стрибнула дівчина

Жовтень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 1660 | Коментарі: 0

Подія сталась 7 жовтня об 11.00 у селищі Новоархангельськ. Про те, що з мосту через Синюху у воду стрибнула дівчина, повідомили випадкові свідки.

Чоловіки рибалили на човнах неподалік від місця трагедії і щойно дівчина скоїла такий вчинок, зателефонували з мобільного до служби порятунку. Дзвонили саме тоді, коли дівчина ще трималась на поверхні води. Щойно до місця події прибуло чергове відділення державної пожежно-рятувальної частини №31, командир, щоб не втрачати дорогоцінних секунд, чекаючи, поки надують рятувального човна, сів у рибальського човна, що був біля берега, взяв рятувального круга, мотузку та жилет і кинувся на порятунок. Веслувати довелось близько 50 метрів, але, на щастя, за течією, тож впорався менш, ніж за хвилину. Дівчина увесь цей час, за словами рятівника, трималась на поверхні, розкинувши руки, і з води видно було лише частину обличчя, а тому не полишав страх, що допомога буде запізнілою. Проте наблизившись до неї, продовжував рятувальні заходи, діяв швидко і рішуче: витягнув з води, розмістив у човні та швидко поплив до суходолу, одночасно спостерігаючи деталі, які б підказали, чи є ознаки життя у непритомному тілі. На березі рятувальники загорнули постраждалу у ковдру та ще близько 100 м несли до місця, де вже чекали лікарі швидкої допомоги, які доставили постраждалу до лікувального закладу.
У ДСНС у Кіровоградські області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool