Кіровоградська «Бука» їде на гастролі

Жовтень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 1017 | Коментарі: 0

Зважаючи на суспільно політичні умови та ситуацію на сході країни, творчі плани багатьох закладів культури і мистецтв у цьому році кардинально змінилися.

Не виключенням став і колектив Кіровоградського академічного обласного театру ляльок. Відміна кількох театральних фестивалів в Україні («Госпожа удача» у м. Луганськ та «Лялькова веселка» у м. Запоріжжя), а також відмова кіровоградських митців від участі у театральному форумі в Тамбові, змусила лялькарів «варитися у власному соку», не виїжджаючи за межі області.
Та все ж нагода таки трапилася. Після проведення міні-фестивалю театрів ляльок в рамках Всеукраїнського свята театрального мистецтва «Вересневі самоцвіти», на якому свої творчі доробки демонстрували юним кіровоградцям колективи з Черкас, Кривого Рогу, Запоріжжя та Донецька, дирекція нашого театру ляльок домовилася про обмінні гастролі з колегами.
Саме сьогодні, 15 жовтня, вистава «Бука» М.Супоніна, одна з найцікавіших і найкращих у репертуарі нашого театру, розважатиме юних мешканців Кривого Рогу. А вже незабаром криворізькі лялькарі завітають у гості до наших театралів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool